Thaimassasje

thaimassasje i lillestrømHadde sin opprinnelse for ca. 2.500 år siden

Thaimassasje kombinerer yoga og akupressure teknikker. Erfarne thaimassører kjenner kroppens punkter og kan
dermed forbedre energistrømmer og blodsirkulasjon.

Thaimassasje lindrer stress-symptomer som
hodepine, mage og muskelsmerter.

 

Oljemassasje

sawadee thaimassasje og aromaterapiHar de samme gode tradisjonene som en tradisjonell thai-massasje. Dette er også blitt praktisert i mange hundre år. Forskjellen er at dette er en mildere utgave av thaimassasjen.

Her fokuseres det mer på berørelse enn sone og knutepunkt terapi. De gode fordelene er de samme som ellers og man vil merke forandring i både kropp og sinn.

 
 

Aromaterapi

aromaterapi lillestrømEr en fellesbenevnelse for ulike bruksmåter av eteriske oljer. De brukes først og fremst ved massasje, men også til bad, kompresser, inhalering osv. Oljene virker både fysisk og psykisk, og de bidrar til å gjenopprette pasientens balanse.

Aromaterapi betyr «behandling med lukt«, og er en helhetlig behanding av kroppen med velluktende planteoljer som rose, sitron, lavendel og peppermynte. Behandlingen er blitt brukt i Østen i tusenvis av år. I Vesten brukes aromaterapi terapeutisk for bl.a. å lindre stressrelaterte lidelser.

Hvem kan ta Aromaterapi?

Aromaterapi er en fin gave til både til seg selv eller til den som har alt. I de siste årene er det blitt en svært populær presang. Aromaterapi kan også brukes av mennesker med stressrelaterte symptomer og lidelser.